Nieuwe datum opening: 2 februari 2024   Tentoonstelling in het Rosa Spierhuis, Laren  
   

De opening van de schilderijententoonstelling "Lady in Red" van Franci Stukart in het Rosa Spierhuis te Laren werd verricht door Jan Verschoor, beeldhouwer en oprichter van Museum Jan in Amstelveen.

In het kader "Uitgelicht" van het Rosa Spierhuis wordt enkele keren per jaar een kunstenaar uit het Huis gekozen door de bewoners om in het licht gezet te worden.
De bedoeling is om de kunstenaar beter te leren kennen, meer te weten over zijn-haar inspiratie
en manier van werken.

Jan Verschoor

Website en routebeschrijving Rosa Spierhuis

   

Artikel BNMO

 
kareo  

In "de Kareoler", het magazine van de Bond van Ned. Militaire Oorlogsslachtoffers van feb. 2023 een artikel over Franci Stukart. Voor meer informatie, klik rechts op "Magazine BNMO"

Magazine BNMO
   

Overzichtstentoonstelling in het RIVM, Bilthoven

 
hedy  

Op vrijdag 18 november 2022 opende Mw. Hedy d'Ancona - voormalig minister van welzijn, volksgezondheid en cultuur - de expositie van Franci Stukart in de centrale hal van het RIVM, Bilthoven.

 

 

Website en routebeschrijving RIVM
    Het Parool Aankoniging  
pa  

In het Parool van vrijdag 14 juni 2019 verscheen in de rubiek "Kunst & Media" een aankondiging van de tentoonstelling in Ouderkerk: "Stukart sluit af."

 

Het Parool
    Gemeentehuis Ouder-Amstel, Ouderkerk  
gemeente  

Op vrijdag 24 mei 2019 opende wethouder Barbara de Reijke de tentoonstelling van "Schilderijen 1980 - 2019" van Franci Stukart in het Gemeentehuis van Ouder-Amstel. Het adres is Vondelstraat 1, 1190AA, Ouderkerk aan de Amstel. De tentoonstelling duurde tot 5 juli 2019. Foto's zie Exposities

hd

Cultuurplatform Ouder-Amstel
    Dorpshuis DUIVENDRECHT  
dorpshuis  

Op donderdag 30 november 2017 opende Bert Hebing een tentoonstelling van oud en nieuw werk van Franci Stukart in Het Dorpshuis van Duivendrecht. De tentoonstelling, geoganiseerd door Coherente, duurde tot en met 20 januari 2018.

 

Bezoek de website van Coherente
    EXPOGANG d'OUDE RAAI, Amsterdam  
 

Op 19 februari 2016 opende Ton de Zwart de tentoonstelling van oud en nieuw werk van Franci Stukart in d'Oude Raai, in de EXPOgang van het gebouw. De tentoonstelling duurde tot april 2016.

 

Website van d'Oude RAAI
    1 en 2 nov. '14: Kunst in Amsterdam Zuid  
Kunst in Zuid  

Op 1 en 2 november 2014 vond in Amsterdam de manifestatie ONTDEKdeKUNSTvanZUID plaats. Franci Stukart exposeerde onder grote belangstelling haar nieuwste werk: 'Ode aan John Lennon' in het Hilton Hotel, de plek waar Lennon en Ono destijds een bed-in hielden voor de vrede.

 

Open Ateliers Oud Zuid, Amsterdam
    Kunst in Buitenveldert, Amsterdam  
Buitenveldert  

Een gesprek met Franci Stukart, galeriehoudster van 'Le Papillon' in het Amstelpark in 1987: 'Het was er paradijselijk'. Publicatie aug/sept '14 in de Wijkkrant nr. 7, blz. 3.

 

Wijkkrant voor Buitenveldert en Pr. Irenebuurt
    Verjaardagskalender  

  Op zondag 15 december 2013 zijn de televisieopnames van 'Max maakt mogelijk' feestelijk gepresenteerd in Den Haag voor genodigden. Bij gelegenheid hiervan heeft deze Omroep een verjaardagskalander met afdrukken van de serie 'War is over' in een grote oplage uitgegeven. Kalender met kunstwerken

Museum Jan, Amstelveen  
 

Op 4 december 2013 is een groot overzicht tentoongesteld van het werk 'War is over' van Franci Stukart in Museum Jan in Amstelveen. De tetoonstelling is mogelijk gemaakt door Omroeporganisatie Max en werd geopend door Mw. Hedy d'Ancona. Het werk is te bezichtigen tot en met 15 januari  2014 van woensdag t/m zondag.

Tentoonstelling in Museum Jan

       
     

 

   

terug naar: